opslag en overslag ctg-logistics

Ook voor opslag met afroep bent u bij ons aan het juiste adres

Doordat wij beschikken over zeer grote loodsruimtes is CTG-Logistics de ideale partner voor opslag voor de lange termijn. Omdat wij zowel het transport als de opslag regelen kunnen wij zeer accuraat reageren wanneer er een afroep van goederen nodig is. Indien nodig splitsen of palletiseren wij de zending.

Wij beschikken over loodsruimtes waar we zowel douanegoederen als vrije goederen kunnen opslaan

Voor de administratieve behandeling van de douanegoederen maken wij gebruik van het customscontroller programma van BVA , waar iedere statuswijziging van het MRN wordt bijgehouden en verwerkt.Gezien onze centrale ligging in het havengebied van Rotterdam wordt onze lokatie veel gebruikt voor de zgn FYCO-containers. De aanwezigheid van beeëdigde gasmeters maakt het mogelijk direct na aankomst de container op aanwezigheid van schadelijke gassen te testen en bij gasvrijverklaring ,direct met de douane de inspectie uit te voeren. Gezien wij dus over een douaneloods beschikken ,kunnen de goederen indien er onregelmatigheden worden vastgesteld en doorvoer nog niet is toegestaan ,direct in opslag genomen worden tot nader order.

CTG-Logistics beschikt over meer dan 30.000 m² opslag ruimte. Ook voor de opslag van gevaarlijke stoffen

De mogelijkheid tot het behandelen van gevaarlijke stoffen is een noodzakelijk iets geworden. Steeds vaker worden chemicalieen ,die veelal hoge waardes hebben in kleinere hoeveelheden met hogere frequenties verladen. Onze instanties verlangen speciale opslagvoorzieningen voor deze stoffen. Wij hebben derhalve ten tijde van de verhuizing een behoorlijke investering gedaan om deze stoffen veilig en volgens de regels te kunnen behandelen. Zeer regelmatig vinden er controles plaats door handhavers van dcmr , brandweer etc. Ieder jaar worden er weer nieuwe mensen opgeleid om vakbekwaamheid gevaarlijke stoffen te verkrijgen. Inmiddels hebben we een heel team met medewerkers ,die de voorschriften kennen en de procedures volgen die van ons verlangt worden. Dagelijks houden wij een journaal bij in het CRP (Centraal Registratie Punt) , zodat bij calamiteiten de betreffende instanties exacts weten wat er bij ons staat opgeslagen en waar. De toenemende vraag naar ruimte voor de behandeling van deze gevaarlijke stoffen, heeft geresulteerd in de uitbreiding van een chemieloods op ons bedrijventerrein distriport benelux. Circa 2800m2 is er op dit moment ingericht / omgebouwd ,zodat we  klasse 2,3,4,5,6,8,9 kunnen behandelen.