Met behulp van track and trace systemen kunnen wij de status van een opdracht monitoren en hierop anticiperen

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met hi-tech volgsystemen. Wij kunnen dus altijd zien waar zij zich bevinden en hier door kan er op elk moment een update gegeven worden over de verwachte aankomsttijd. Doordat onze ervaren planners dit continu in de gaten houden en bij enige vorm van tijdverlies hier direct op anticiperen wordt er veel tijdwinst gewonnen en komen geplande leveringen veelal niet in gevaar. Het vertrouwen bij de klant staat bij ons hoog in het vaandel en daarom wordt er ook altijd direct gecommuniceerd bij eventuele verwachte vertraging. Vraag vrijblijvend online een offerte aan en zie wat de mogelijkheden zijn.

Gespecialiseerd in groupage transport door de gehele Benelux

CTG-Logistics is de ideale partner voor al uw transport zendingen. Door per zending te kijken naar het gewicht, de afmetingen en natuurlijk de afstand kunnen wij altijd de beste en goedkoopste oplossing bieden. Of het nu gaat om kleine groupage zendingen of om full trailer loads, wij bieden altijd de ideale oplossing. Doordat er direct na het laden en lossen een bevestiging wordt gestuurd bent u altijd op de hoogte van de status van uw zending.

Dagelijks vertrekken er meerdere trucks ons land in en, indien voor 15h30 besteld, garanderen wij een levering binnen 24 uur.

Veelal met goederen ex onze groupage-importcontainers, maar ook met lading vanaf derden loodsen. Nu er rechtstreeks vanuit de CTG loods geleverd wordt met eigen CTG trucks wordt er 1 dag tijdwinst behaald voor de opdrachtgever. Een belangrijk voordeel, buiten het feit dat ook de lading niet meer onnodig op andere locaties door transporteurs dienen te worden overgeladen. Vanzelfsprekend nemen we op de terugweg de exportlading weer mee naar onze loods voor onze groupage export klanten met wereldwijde bestemmingen. Dankzij de inzet van laad- en losploegen die tot s' avonds laat werken kunnen wij zendingen die voor 15:30 uur aangemeld zijn de volgende dag nog leveren, met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden. Doordat wij beschikken over werkmateriaal met zware handlingcapaciteit kunnen wij vrijwel elke zending laden of lossen in onze loods.