Dankzij ons enorme netwerk, weten wij voor iedere opdracht de juiste transportmodus te vinden tegen de meest economische prijs

Dankzij een enorm Europees netwerk is CTG-Logistics de ideale partner voor al uw internationale transport. Zo wel groupage zendingen als volle vrachten door geheel Europa. Doordat wij in haast elk land een vaste partner hebben kunnen wij ook op locaties leveren waar normaal geen vrachtwagen mag komen. Denk bijvoorbeeld dan aan centrum leveringen in grote steden als Madrid of Parijs. Van te voren worden duidelijke afspraken gemaakt over de levertijd en kosten. Zo komt u achteraf nooit verassingen tegen. Alles onder het motto "afspraak is afspraak".

Met behulp van track and trace systemen kunnen wij de status van een opdracht monitoren en hierop anticiperen

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met hi-tech volgsystemen. Wij kunnen dus altijd zien waar zij zich bevinden en hier door kan er op elk moment een update gegeven worden over de verwachte aankomsttijd. Doordat onze ervaren planners dit continu in de gaten houden en bij enige vorm van tijdverlies hier direct op anticiperen word er veel tijdwinst gewonnen en komen geplande leveringen veelal niet in gevaar. Het vertrouwen bij de klant staat bij ons hoog in het vaandel en daarom word er ook altijd direct gecommuniceerd bij eventuele verwachte vertraging. Vraag vrijblijvend online een offerte aan en zie wat de mogelijkheden zijn.